Handelsbetingelser

Ved køb af medlemsskabet “Premium”, accepterer du nedenstående handelsbetingelser:

§1 Alle betalinger foregår via Paypal og der gemmes således ingen person henførebare betalingsoplysninger på modelportalen.dk. Når du betaler med dit kreditkort til PayPal vil modelportalen ikke få adgang til dine kreditkortoplysninger. Dine oplysninger bliver hos PayPal. Når du betaler via PayPal, gælder de samme regler som ved betaling med betalingskort. Du kan bruge Visa, MasterCard, Discover eller American Express til at foretage PayPal-betalinger. Du kan finde mere information om paypal her

§2 Modelportalen.dk står ikke til ansvar for fejl i transaktioner sket via paypal

§3 I de tilfælde hvor du pga uanstændig opførsel eller på anden vis er udelukket fra modelportalen.dk, tilbagebetales du ikke for den resterende periode du måtte have betalt for.

§4 Efter du har foretaget et køb, vil du modtage en kvittering fra Paypal. Husk at gemme din kvittering såfremt du får brug for den på et senere tidspunkt.

§5 Der findes fire forskellige abonnementstyper på modelportalen.dk

  • 1) Gratis medlemsskab Freemium
  • 2) 1 måneds Premium medlemsskab: Betales pr. løbende måned via Paypal
  • 3) 6 måneders Premium medlemsskab: Betales pr. løbende halvår via Paypal
  • 4) 1 års Premium medlemsskab: Betales pr. løbende år.

§6 Fortrydelsesret: Da dit abonnement medlemsskab giver direkte adgang til lukkede områder og øget funktionalitet, er medlemsskabet ikke omfattet af fortrydelsesret. I henhold til § 12, stk. 2 i lov om visse forbrugeraftaler, gælder den i loven indeholdte fortrydelsesret ikke ved fjernsalg af tjenesteydelser, såfremt udførelsen af tjenesteydelsen påbegyndes samtidigt med aftaleindgåelse.

§7 Aftaleindgåelsen og kvittering: Når du køber betalt medlemsskab i form af et Premium medlemsskab til Modelportalen.dk, indgår du aftalen med Modelportalen, Porsevej 1 i Køge. Når du har foretaget et køb modtager du en kvittering fra Paypal. Denne kvittering er dit bevis for det aftalte køb.

>§8 Opsigelse af medlemsskab: Medlemsskabet er løbende indtil det opsiges.Når du tilmelder dig, giver du tilladelse til at Paypal automatisk trækker beløbet fra din konto månedligt, halv eller helårligt, indtil du stopper dit abonnement. Du kan når som helst opsige dit abonnement ved at afmelde din betaling via Paypal. Har du købt et medlemsskab med mængderabat, kan du dog tidligst opsige abonnementet ved periodens udløb. Penge returneres ikke for en allerede betalt periode.

§9 Alle angivede priser er inkl. moms

§10 Modelportalen har til hver en tid ret til at lade prisen på medlemsskab stige. Varsel om stigning vil ske i form af nyhedsbrev til den email, køber/medlem er tilmeldt med.