Konkurrence sådan!

Så er det endelig blevet tid til at afholde en ny konkurrence. Temaet er eventyrlighed og det er op til dig at tolke på emnet.
Konkurrencen varer i 45 dage fordi vi går jul og nytår i møde og alle skal have en chance for at være med.

Vinderen findes af et dommerpanel, der pt. består af 4 stk. kompetente dommere. De har hver deres erfaring at byde ind med. Hver dommer har således 1 - 3 og 5 point at dele ud af. Foruden dommernes point, afgives 1 point, til den eller de deltagere der har opnået flest stjerner fra andre brugere. For at kunne få de stjerner, kræver det at man har givet tilladelse til det i sine privatindstillinger. Se dommerpanelet her.

Når konkurrencen er slut, vil hver dommer afgive point og kommentarer hertil. Dommerne har ca. 1 uge til at votere. Skulle der mod al forventning være stemmelighed, vil der skulle foretages en ny afstemning. Det er til hver en tid Modelportalen, der afgør det videre forløb.

Præmien er en virkelig eventyrlig kjole fra ONEofONE by Maibritt Kokholm - du finder endnu flere billeder af kjolerne og oplysning på Maibritt Kokholms facebookside ved at klikke her

Du deltager i konkurrencen ved at tilvælge den, ved upload af et billede til dit eget album. 

1.) Gå ind på din profil og klik på kamera ikonet. Derefter klik på "Vis Album"

Step 1

2.) Klik derefter på "Tilføj billede"

Step 2

3.) Endelig finder du billedet du vil uploade og tilmelder det den konkurrence du vil deltage i.

step3

4.) Herefter kan du se dit bidrag ved at klikke på menupunktet "Konkurrence" og derefter vælge den konkurrence du er tilmeldt.

step 4

5.) I eksemplet her, klikker du på "Eventyrlighed", der er navnet på konkurrencen. Du kan så ligeledes se hvor mange dage der er til konkurrencen slutter og dit eget og evt. andres bidrag.

step5

Pøj pøj med konkurrencen
Alt det bedste fra alle bag Modelportalen