Nyheder


Dommerpanel

Hermed præsenteres et veloplagt dommerpanel til nuværende konkurrence "Eventyrlighed".
katrine
Katrine Christensen aka KatrinePinup, fik taget sine første billeder i 2004 og har siden da været igennem mange forskellige stilarter indenfor modelfotografering. Herunder babe, alternative og fashion.

Katrine har arbejdet med nogle dygtige danske fotografer og har efterhånden været på mange fantastiske shoots, både betalte og TFP. 

Katrine værdsætter alle slags billeder og kan se det smukke i alle stilarter.

Indenfor de senere år har Katrine bevæget sig mere og mere i pinupgenren og har besluttet, at det er der hun hører til. Det er der Katrines hjerte er og hun er nu freelance pinup model, samt model for Pinup Danmark.

Du kan finde Katrines profil på Modelportalen her
Jan Ole
Jan Ole Laugesen aka Fotofyn er en seriøst arbejdende fotograf, der bor i centrum af Danmark, på Fyn. Arbejder meget gerne on-location, men arbejder også tit i studiet i Odense.
 
Jan Oles arbejde sker mest med foto, men af og til også lidt videoklip i form af reklamer og teasere.
På video-siden, har Jan Ole lavet en del mindre reklamer, der kørte på tv i Danmark.
På fotosiden er det pt. mest i reklame og messer og events. Jan Ole arbejder gerne med biler og motorcykler. Således er Jan Ole nok ikke kunstfotograf, men mere minded i retning af reklamemedierne. 

Jan Ole har ikke en "stil" som så mange andre fotografer holder sig til.Han prøver gerne noget nyt af, og laver helst ikke en masse mere eller mindre ligegyldige billeder, men prøver at lave lidt "historie" i mange af dem. 

Jan Ole er desuden moderator på Modelportalen.

Du kan se Jan Oles profil på Modelportalen her.
Ragno Merox Ragno Nero er ejer af Merox Studiet. Hun er freelance eventmaker, fotograf, art director og kreativ iværksætter og ildsjæl.

Ragnos firma Merox handler om freelance, og folk som kan lide at lave spændende og kreative ting.

Der er derfor mange forskellige mennesker i teamet, og der laves alt fra billeder, video og web til modeshows og events..

Du kan se Ragnos profil på Modelportalen her.
Bjarne Bækgaard Bjarne Bækgaard aka bakgaard, startede med fotografering ved køb af sit første kamera som 14-årig. Det blev efterfulgt af en del kurser og fotoskoler, og han har holdt ved lige siden, med få pauser i årenes løb.

Bjarne finder det livsbekræftende at skabe billeder og netop det at skabe, er det der holder ham i gang.

Bjarne bruger Modelportalen til at hente inspiration fra andre modeller og fotografer, læse i forumet, og følge med i hvad der rør sig.

Bjarne fotograferer mest portrætter men også bryllupper, konfirmationer og simple street billeder, til hvad som helst en opgave byder.

Han kalder mig selv amatørfotograf, fordi han ikke lever af at tage billeder. Det betyder ikke, at Bjarne ikke tager fotografering alvorligt. Resultatet tæller og er vigtigt for et godt shoot, men han holder også af, at have det sjovt under et shoot - det skal ikke være så kedeligt at arbejde.

Du kan finde Bjarnes profil på Modelportalen her