Blog


Hvad er meningen?

Jeg håber at I alle har haft en god jul og et godt nytår. 2015 er nu startet, og dermed er det tid til det første blogindlæg fra min side af. Mit navn er Anders, og jeg er modelportalens nye faste blogger. Men hvad skal denne blog egentlig bruges til? Det er ikke meningen, at man skriver på bloggen, hvis man søger modeller/fotografer. Bloggen er til reflektering og inspiration - og ikke en væg, hvor man skriver spørgsmål.

Min funktion som fastblogger her på siden, vil være, at fortælle og berige om egne oplevelser og erfaringer. Jeg vil komme med gode råd og ideer til alle folk på denne side. Hvad er fx vigtigt, hvis man gerne vil starte som model? Hvordan kan man viderebygge på sine evner? Jeg vil derfor også blogge om egne photoshoots, og fashionsshows, så I kan få et indblik i, hvordan jeg arbejder, og derved få jer noget inspiration.

Hvis nogen af jer, har nogle ting, som I gerne vil have jeg vender her på bloggen, så send mig endelig en besked, og så skal jeg nok kigge på det.

- Anders Heide.

Fotograf: Astrup Photography

Så er det endelig jul :)

 • Skrevet af Morten_N
 • Skrevet den 24/12/2014
I den forbindelse vil jeg gerne ønske jer alle her på siden en rigtig glædelig jul, med ønske om alle de i ønsker jer allermest ligger under træet.
Jeg ser frem til dagene her efter jul hvor der er nogle rigtig spændende shoot i vente, og ikke mindst hyggen med gode kollegaer, Makeupartister og ikke mindst af alt flotte modeller.
Så herfra kan jeg kun sige i skal glæde jer for der kommer nogle fede billeder her mellem jul og nytår.
Rigtig glædelig jul alle Smile

Inaktiv gjorde mig aktiv

 • Skrevet af MissSan
 • Skrevet den 08/12/2014
Hej! Jeg har været inaktiv i rigtig rigtig lang tid og det er hovedsagligt personlige årsager! Men jeg tænkte, at nu vil jeg stoppe med at være inaktiv og aktiv i stedet for, muligvis også opdatere jer lidt.

Jeg hedder Simone Katja Herrera Sanchez og er nitten år. Jeg er nuværende på mit tredje år i gymnasium og ser frem til et sabbatår mange spændende jobs! Jeg har ikke fået gjort modeljobs i rigtig lang tid og det vil jeg gerne lave om på! Jeg laver næsten alt modelarbejde og kræver ingen penge for det, da jeg bare nyder det og vil have erfaring. Jeg gør alt modelarbejde, undtagen nudity.
Update på hvordan jeg ser ud nu:

Modelportalen på vej tilbage??

 • Skrevet af MeRox
 • Skrevet den 01/12/2014
Efter lang tid væk fra Modelportalen, er jeg nu tilbage og jeg ser en helt anderledes hjemmeside!

Hold nu op der er sket en masse ting!

Men hvor er alle de kreative folk? Der plejede at vrimle med en masse mennesker her!

Hvor er de smukke modeller, de kreative makeup artister, de nørdede fotografer og alle de inspirende kunstnere henne?!!

Er i helt væk, og tror i ikke mere på denne side?!

JEG TROR PÅ DENNE SIDE!! Hvorfor??

Fordi det var her jeg startede! Og jeg giver ikke bare op fordi der er lidt lavvande!

Jeg skulle lave verdens længste catwalk i lillebitte Kolding, og hvordan skulle jeg skaffe 100 modeller til det??!!

Jeg brugte Modelportalen, og det tog mig kun en uge om at finde alle de modeller jeg skulle bruge!

Og nej jeg søgte ikke kun efter undertøjsmodeller eller high fashion modeller i str. 34 Wink Det var alle typer modeller! Tykke, tynde, høje, lave, gamle, og unge.

Jeg vil bruge Modelportalen til at networke, og jeg håber der er en masse kreative mennesker derude, der vil være med!

-Ragno Nero
MeRox Studio

Negativitet...

 • Skrevet af Photok
 • Skrevet den 21/11/2014
I stedet for at alle er så negative herinde, hvad så med at i faktisk fokusere på det positive.
Hiv fat i en af de modeller som faktiske er aktive, og så kom ud og ta nogle billeder.
Lige pt så minder de fleste fotografer herinde mere som bare nogle gnavende gamle nisser, vær dog aktive i stedet og gå ud og lav billeder - for i oploader da ikke just meget selv...

Modeller

Ikke mange mennesker der er her inde mere. Er det mon efter siden er lavet om. Når jeg er på er jeg tit den eneste der er på. Og nu søger jeg mest modeller omkring Næstved og det er mest nogen der ikke har været på i flere år ja det fylder godt nok når så mange inaktive modeller er på. Og tror ikke det kun er dem fra Næstved. Må også gælde fra andre byer.
Men en god ting ved siden man bliver ikke overanstrengt af modeller her på siden :-)

Mangler på portalen

 • Skrevet af PRMfoto
 • Skrevet den 02/11/2014
Efter at have læst Jesper L Nielsen Photo's blogindslag om U-seriøse modeller som der er mange af herinde åbenbart, syntes jeg det er på tide med en black-liste over både modeller og fotografer der er useriøse. Som tingene ser ud p.t. (generelt for modelportalen), ser det nok ud til at når mit abb. udløber....ja så gør jeg det nok også herinde :-/
Man kunne nok lære noget af modelnettet.dk hvor der står på folks profil om % i besvarelser og gennemsnitlig besvarelsestid. Man kan også lave en shootvurdering (åbenbart). Alt i alt en registrering af folks opførelse

Scandalbeauties

 • Skrevet af laila051
 • Skrevet den 22/10/2014
Hej alle sammen!!
I er mere end velkomne til at følge min blog på scandalbeauties. Det er her jeg vil lægge alle mine opdateringer, billeder osv. ud og skrive om mit liv!! Smile http://www.scandalbeauties.dk/blogs/lailam

Må I alle have en fantastisk onsdag!! Smile

TRÆT TRÆT TRÆT TRÆT

 • Skrevet af jlnphoto
 • Skrevet den 22/10/2014
Jeg har lige brug for at komme af med min vrede, nu har jeg de sidste 2 - 3 md. haft så mange aftaler om photo shoot hvor det hele er aftalt ned til mindste detalje, om stil og tøj tid og sted, og når så dagen kommer ja jeg troede det var blevet beder her inde, men hvor var modellen hende 3 gange har jeg holdt og ventet på banegården uden der kom nogle der gerne vile have taget billeder, 2 gange er jeg selv kørt til den by hvor modellerne kom fra på det sted som var aftalt men heller ikke nogle modeller, og efter føllene bliver der ikke svaret på mine beskeder og ringer man til den tager de den ikke.
Kan det virklig være rigtigt at man skal betale for et shoot for at være sikker på at de møder op.
Det burde være sådan at man kan black liste den der ikke møder op uden at mæle afbud i god til så vel modeller som fotografer ( selv om jeg nu ikke tror der er nogle fotografer der bare bliver væk men skulle det ske ) gælder det selvfølgelig også for dem.
Syntes bare ikke det er i orden og man kan sku ikke være det bekendt, det mindste man kan er SKU AT MELDE AFBUD. vil gerne høre om jer er den eneste der oplever det, for er jeg det er det jo nok mig der er noget i vejen med, men tror det ikke, jeg gør det 100 % klart hvad stil det er og at det er TFP og at jeg ikke gider hvis de bare bliver væk så der er ingen overaskseler eller noget, jeg laver kun shoot med prof kontrakt og ser helst at modellen har en med som støtte så der ikke bliver noget, i sær hvis det er i nude art stilen vi har aftalt, men lige lidt hjælper det.
Så Modeller der ude gider i ikke godt at mælde afbud min. 2 dage før og være ærlig fra starten af og tag det seriøst, da man som fotograf faktisk lækker rigtig mange timer i et shoot.
UNDSKYLLER HVIS JEG KÆMMER ALLE MODELLER OVER EN KAM, VED GODT DER ER MANGE MODELLER DER UDE SOM IKKE ER SÅDAN, JEG SYNTES BARE IKKE JEG KAN BLIVE VED MED AT VÆRE UHELDIG.
så er der en eller flere modeller der ude som kunde tænke sig et anderledes shoot i omgivelser som man normalt skal på den anden side af jorden for at opleve, ja så skriv da jeg virklig gerne vil have lavet det shoor inden det bliver vinter i danmark.
Tak fordi i gad at høre på mig og læse min lange roman, men hade lige brug for det.

begrænsning af overflødige mails

 • Skrevet af PRMfoto
 • Skrevet den 13/10/2014
Tak til modellerne der ikke fylder min indbakke med spam som afslag på job eller lignende. Det er faktisk irriterende at skulle slette efterhånden, da de fylder ret meget. Det er meget bedre at skrive en 2-3 mails med interesse for derefter ikke at lade høre fra sig, for så ved alle parter hvordan man skal forholde sig.
PS......Sarkastisk ment :-)
God dag til jer alle derude alligevel :-)